Pipe-Line
Danska kvalitetsfacklor

 
 
 

0Pipe-Line Danmarks uppdrag är att utveckla,
designa och producera facklor med innovativ design och funktionalitet som passar dig som vill ha det lilla extra, både i form av kundvänliga priser och utmärkt kvalitet.

Med hälp av duktiga ingenjörer och designers,
samt ett nära samarbete med några av Europas ledande underleverantörer, är Pipe-Lines mål att hålla sin position som marknadsledande inom produktutveckling och design.

Facklorna är designade med fokus på kvalitet. Genom att använda glasfiber i veken, samt hållbara material och teknik i förbrännings-kammaren, passar facklan mycket bra i svenska förhållanden, sommar som vinter.

0   0   0   0

Pipe-Line har bland annat utvecklat sitt eget unika förbränningssystem, kallad ”Avancerad brännkontroll” (ABK), som i motsats till traditionella facklor med en låga, producerar ett bål i den patenterade förbränningskammaren. Förbränningen av oljegaserna sörjer för lite och ren rök, utan fara för gnistor eller annat brinnande avfall.

 

 
Återförsäljare
 

Kontakta Burner Sverige AB
för närmaste återförsäljare.

 
 

Alla Pipe-Linefacklor har hållbar glasfiberveke som fungerar i alla väderförhållanden. Lock följer med som skyddar mot regn/fuktighet när facklan inte är i bruk, och användes som hjälp för att släcka facklan. När facklan är i bruk kan locket lätt placeras på medföljande lockupphängare. Denna hållare kan placeras var som helst på stativet.

 
 

Burner Sverige AB | Kontakta oss
catch